www.rainbow.rs

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Vi ste ovde: Česta pitanja

Česta pitanja

Da li je Rainbow samo usisivač?

Ne, Rainbow svakako nije samo usisivač, već mnogo više od toga.
Rainbow je sistem za čišćenje kućnog i poslovnog prostora i prečišćavanje vazduha.
Svi drugi usisivači imaju jedan veliki problem, a to je kesa/filter, koji imaju kontradiktornu ulogu da zadrže prljavštinu i propuste čist vazduh, što je nemoguće, jer kroz pore kesa i filtera prolazi prljav vazduh i ponovo se vraća u prostor koji se čisti. Rainbow je jedini sistem na svetu koji za čišćenje koristi trojstvo vode, separatora i HEPA neutralizatora, pri čemu potapa prljavštinu u vodu, dok separator (koji se rotira 23.000 obrtaja u minuti) ne dozvoljava ni prljavštini ni vodi da prođu tu barijeru, a čist vodom opran vazduh još jedanput kontroliše HEPA neutralizator i vraća u prostor tehnički 100% čist vazduh.

 

Kako da znam da će moja kuća zaista biti čista?

Garancija da ćete, nakon korišćenja Rainbow-a, zasta imati čistu kuću jeste: kada Rainbow uđe u Vaš dom, voda je prljava i puna peska, prljavštine, alergena, dlaka... - a nakon čišćenja Rainbow-om, voda u posudi je potpuno čista. Tako da, kada koristite Rainbow, uvek imate kontrolu toga koliko je čisto ono što ostaje iza njega. Kada je voda nakon usisavanja čista, čisto je i ono što smo usisavali. Prljavština i Rainbow jednostavno ne žive pod istim krovom.
Miloni zadovoljnih klijenata su potvrda da nakon Rainbow-a, dolazi samo i isključivo Rainbow.

 

Kako nam Rainbow omogućava zdrav životni prostor?

Stara izreka govori: čistoća je pola zdravlja. Korišćenjem Rainbow-a eliminišemo prljavštinu, alergene (grinje, kućna prašina, dlake kućnih ljubimaca...) i prečišćavamo vazduh, a samim tim eliminišemo najčešće uzročnike alergija, astme, čestih bronhitisa... Rainbow je jedini uređaj koji zaista nudi čisto i zdravo kućno okruženje.

 

Alergija i astma pre i posle Rainbow-a?

Najčešće ljudi leče posledice nastale usled alergije. Mi, uz pomoć Rainbow-a, eliminišemo uzročnike ovih bolesti, uklanjajući alergene iz dušeka, tepiha i vazduha. Ukoliko nema uzročnika - alergena, nema ni bolesti.
Američka asocijacija za alergiju i astmu, kao i svi stručnjaci iz ove oblasti preporučuju Rainbow kao jedini sistem za čišćenje kuća u porodicama gde postoji problem alergije i astme.
Naš uvaženi stručnjak iz oblasti pulmologije i alergologije prof. dr Branimir Nestorivić, piše i govori o značaju i prednostima korišćenja Rainbow-a kod dece sa astmom i alergijom.

 

Kako Rainbow rešava dubinsko čišćenje kreveta, tepiha...?

Rainbow, uz pomoć moćnog elektro-tresača, dubinski čisti i uklanja prljavštinu, grinje, perut, alergene... iz kreveta i omogućava miran i zdrav san, posebno za osobe koje imaju problem sa alergijom i astmom. Takođe, elektro-tresač iz tepiha izvlači višegodišnje gomilanu prljavštinu, pesak, kućnu prašinu... i posle čišćenja Rainbow-om, Vaš tepih će izgledati kao potpuno nov.

 

Pranje tepiha – večiti problem?

Jedan od najtežih poslova u kući svakako predstavlja pranje tepiha. Gotovo je nemoguće oprati ih u kući, pa ih često peremo u dvorištu ili tražimo pomoć tepih servisa, uz mnogo poteškoća, gubljenja vremena i novca. Sada imate jedinstvenu priliku da u Vašoj kući operete tepihe brzo, jednostavno i što je najvažnije efikasno.
Rainbow perač tepiha pere, ispira i suši, raščešljava, osvežava i štiti Vaše tepihe, bez dodatnih troškova, a uz to čini Vaš prostor čistijim i zdravijim za život.

 

Pranje pločica i Rainbow?

Rainbow perač pločica daje fantastičnu mogućnost, da za kratko vreme operete pločice, mermer, granit..., kao i da uklonite svu prljavštinu iz najdubljih pora, a nakon toga brzo osušite i zaštitite isti prostor, uz pomoć Rainbow-a. Ovo je prvi uređaj koji konstantno pere površinu čistom vodom, skraćuje Vaše vreme i daje garanciju kvaliteta.

Da li Rainbow može da usisava tečnost?

Rainbow može bezbedno da usisava tečnost. Pridržavajte se smernica iz korisničkog priručnika.

 

POGLEDAJTE DA BISTE VEROVALI ! Rainbow uređаj možete videti isključivo u Vаšem domu. Zakažite termin nа jedаn od ponuđenih telefonа ili možete popuniti sledeći formular, а mi ćemo Vаm se jаviti u najkraćem roku.

Baner
Baner
Baner
Baner